Офис Продается Budapest IX. mикрорайон - Mester utca

82 m2Площадь 3 Комната
69 900 000 HUFЦена
373819Идентификация
Прочие данные

Уличная вид

Подлежит ремонту Cостояние

Tégla Kонструкция

Электрическое отопление

plným komfortom Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж Mezzanine

Нет Лифт

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Нет Есть сад

1920 Год строительства

Общие сборы 27 000 HUF

Rendelőnek, irodának - FREKVENTÁLT HELYEN!

Eladó nagypolgári lakás a IX. kerületben, a Mester utcában – Kiváló befektetési lehetőség!

Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében, a Mester utcában kínálunk eladásra egy 82 nm-es, 3 szobás, kiváló elosztású, magasföldszinti nagypolgári lakást. Az ingatlan tágas terei, 3 szoba és 3,6 méteres belmagassága garantálja a kényelmes és kellemes életteret.

Elhelyezkedése, megközelíthetősége és helyiségeinek elosztása alkalmas bármilyen rendelő vagy iroda kialakításához, recepció elhelyezése a bejáratnál könnyen megoldható.

A keleti fekvésű lakás extra méretű ablakai az utcára néznek, figyelemfelkeltő reklámok kihelyezésére ideális, de a magasföldszint jellege miatt biztosítva van a privát szféra.
A lakás 2009-ben felújításon esett át, mely keretében a villany- és vízvezetékek is cserélve lettek. Az elektromos fűtésű ingatlan rezsije alacsonyan tartható, a vízfogyasztás díja pedig benne van a 27000 Ft-os közös költségben. A lépcsőház tiszta és rendezett, a lakóközösség összetartó, barátságos, így igazán otthonos légkör fogadja az ide érkezőket.

A környék infrastruktúrája kitűnő! A mindennapi ügyintézéshez szükséges intézmények – polgármesteri hivatal, okmányiroda, posta, bankok – és a kikapcsolódási lehetőségek – éttermek, kávézók, fitneszterem, mozi – is könnyedén elérhetők. A Duna-part közelsége pedig nyugodt, zöld környezetet biztosít.

Az ingatlan elhelyezkedése ideális: a belváros nyüzsgése pillanatok alatt elérhető, a Ferenc körút és a Boráros tér közelsége révén kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A metrók (M3, M4), villamos- és autóbuszjáratok, valamint a HÉV is könnyedén elérhető, az M5-ös autópálya pedig mindössze 10 perc autóútra található.

Az ingatlan tehermentes, jelenleg üresen áll, így azonnal birtokba vehető!

A finanszírozáshoz bankfüggetlen Hitelközpontunk az összes bank ajánlatából a legmegfelelőbbet választja ki az Ön számára, mindezt díjmentesen.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Petrován Pál Gyula

Petrován Pál Gyula

Звоните нам с доверием

+36-70-789- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - VHL Ingatlaniroda
+36-70-789-1998

Отправить сообщение

Перезвоните мне