Családi ház Eladó Pécs - Nap utca

65 m2Alapterület 2 Szoba
36 000 000 FtÁr
374017Azonosító
További adatok

240 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújítandó Állapot

Vegyes falazat Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1910 Építés éve

Keleti Tájolás

**IDEÁLIS OTTHON PÁROK, CSALÁDOK SZÁMÁRA A TETTYÉN!**
Itt a lehetőség, hogy birtokba vegye álmai otthonát Pécs egyik LEGVONZÓBB és LEGKERESETTEBB környékén! Ez az IGÉNYES CSALÁDIHÁZ egy kimondottan EXKLUZÍV AJÁNLAT. A jelenlegi 65 négyzetméteres lakószint bővíthető a tetőtér beépítésével, így közel MEGDUPLÁZHATÓ a lakótér mérete - ideális választás fiatal családok számára, akik bővítést terveznek a jövőben.
Az ingatlan egy TELJES FELÚJÍTÁST igényel, ami lehetőséget nyújt arra, hogy saját ízlésük szerint alakítsanak ki egy STÍLUSOS, MODERN CSALÁDI Otthont. Az épület szilárd téglából és kő-tégla vegyes falazatból épült, tehát stabil alapokon áll, ami garantálja a hosszú távú befektetést.
A 240 négyzetméteres telek tökéletes ahhoz, hogy egy GYÖNYÖRŰ, PARKOSÍTOTT UDVART varázsoljanak belőle, ahol gyermekeik biztonságosan játszhatnak. A belső tér két szobából áll (20 és 13,5 négyzetméteresek), egy 8 négyzetméteres konyhával, 18 négyzetméteres közlekedővel és egy 6 négyzetméteres fürdőszoba WC-vel. Továbbá az alsó szinten egy 20 négyzetméteres tároló, az udvaron egy 5 négyzetméteres tároló és egy 6 négyzetméteres, sziklába vájt pince található, ami kiváló tárolási lehetőségeket nyújt.
A lakás minden szükséges KÖZMŰVEL ellátott. A csendes zsákutca ÁTMENŐ FORGALOM NÉLKÜL különösen alkalmas gyermekes családok számára. A belváros és a Tettyei Park karnyújtásnyira található, és kiváló tömegközlekedés könnyíti meg a mindennapi közlekedést. Parkolás a ház előtt lehetséges, de kialakítható beálló egy autónak.
Mindezért mindössze 36 millió forintot kérünk – ez egy REMEK LEHETŐSÉG azok számára, akik VALÓDI ÉRTÉKET keresnek! Ne hagyja ki! Lépjen kapcsolatba velünk MOST a további részletekért és egy személyes megtekintés időpontjának egyeztetéséért. Kérésre mérnöki vázrajzot kínálok az átépítés , bővítés lehetőségeiről. Hívjon most!
Berki Katalin

Berki Katalin

Hívjon bizalommal

+36-70-789-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - VHL Ingatlaniroda
+36-70-789-1998

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek