Kastély, kúria Eladó Kehidakustány - Csendes utca

55 m2Alapterület 1 Szoba
44 000 000 FtÁr
363150Azonosító
További adatok

2052 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Utcán, közterületen Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2009 Építés éve

Kehidakustányban egy szépséges magánkápolna 2054m² területtel keresi új tulajdonosát aki a kincsesládikában megtalálja ugyanazt a fénylő gyémántot amelyet az építtető hálája, szeretete és megbecsülése hozott létre!

Az építtető tulajdonos családi okok miatt már nem tud gondoskodni a kápolna és környéke értékeinek megóvásában, ezért a szeretett kápolnát eladásra kínáljuk! A terület Zártkerti besorolású.

A kápolnát 15 évvel ezelőtt, 2009-es év első felében emelték Szent László király tiszteletére, amelyet a Ferences Rend Pápai jóváhagyásának 800. évében 2009. június 27-én fel is szenteltek!

A kápolna csodálatos formája Árpád-kori stílusjegyeket visel.
12 méter magas, 12 méter hosszú, 6 méter széles.
Torony, hajó és szentély egységekből áll.
Villany is megtalálható benne.
Családi kriptának szánt helység is kialakításra került az oltár alatt (10m² alapterületen) amely még a pillanatnyi állapotát tekintve üresen áll.
A kápolnához egy 2052m²-es folyamatosan gondozott terület is tartozik ahol kultúrális programokat is szervezet a jövőbeni tulajdonosa.

A Kúria utcájából lehet feljutni a kápolnához egy folyamatosan karbantartott, gyalogos közlekedésre is alkalmas földesúton.
A Deák-kút táblákat követve a Kehidakustányi szőlő-hegy szívében található, amely télen és nyáron is könnyedén megközelíthető!

Zarándokturizmusnak is kiváló szent hely,
ahol a spiritualitás érzése is elvarázsolja a látogatót, hiszen itt a lélek megnyugszik és a test is újra erőre kap.
Ha a leendő tulajdonosa szeretné, múzeumként is funkcionáltathatja hiszen az elmúlt hosszú évek során, az év minden szakában több ezer látogatót csábít el a Szent László kápolna és a Deák-kút festői környezete, amely a Zalai dombság egyik legszebb részén fedezhetnek fel az ide látogatók!

Ön ismeri a Deák-kút legendáját?
Deák Ferenc nagyon szerette a természetet. Sok időt töltött kehidai birtokán. A legenda szerint gyakran üldögélt a Deák-kutat körbeölelő fák alatt a gondolataiba mélyedve. A radiesztéziai mérések tanúsága szerint itt jótékony hatású földsugárzás uralkodik amely elvarázsolja az ide érkező embereket! A föld mélyén pedig a Szt. György vonal húzódik!

Kehidakustány a gyógyfürdőjéről és a Deák kúriáról is híres!

A kápolnák a legtöbb emberben jó érzéseket keltenek. Talán mert nem feltétlenül kell vallásosnak lenni ahhoz, hogy könnyedén befogadható legyen a bennük rejlő varázslatos világ és az erő.

Ezt a már felfedezett kincset kínáljuk eladásra olyan jó lelkű tulajdonosának aki tovább álmodná azt az örökséget amelyet a tiszta szív és a szeret harmóniája teremtett meg!

Várjuk Egyházak jelentkezését is!

Ha felkeltette érdeklődését a kiváló adottságokkal rendelkező kápolna és földterület, hívja az irodánkat bizalommal!

Ha hitelre van szüksége éljen az ingyenes, személyre szabott hitelügyintézési szolgáltatásunkkal is.
Németh Bernadett

Németh Bernadett

Hívjon bizalommal

+36-70-940-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - VHL Ingatlaniroda
+36-70-789-1998

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek