Családi ház Eladó Gyál - Itt épül az Otthonod!

140 m2Alapterület 3 Szoba
84 900 000 FtÁr
372587Azonosító
További adatok

215 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2025 Építés éve

Déli Tájolás

Eladó újépítésű családi ház, Gyál központi részén!

Szeretne családjával egy csendes, mégis jól megközelíthető, újépítésű otthonban élni? Most itt a lehetőség, hogy az Ön igényei szerint alakítson ki egy modern, kényelmes családi fészket Gyál egyik kedvelt utcájában, a Temesvári utcában!

Ez a leendő 140 m²-es, 2 szintes ingatlan, melyet korszerű technológiával és magas műszaki tartalommal építenek, ideális választás lehet minden család számára. Az alaprajz jelenleg 3 szobás kialakítást mutat, de igény esetén 4 szobásra is módosítható, így biztosítva a megfelelő életteret mindenkinek.

Az épület 30-as téglából épül, amit 15 cm-es szigetelés egészít ki, garantálva a kiváló hőszigetelést. Az otthon melegéről padlófűtés gondoskodik, radiátoros kiegészítéssel, valamint hűtő-fűtő klímával is felszerelik, így egész évben kellemes klímát biztosítva.

Mivel a projekt jelenleg indul (szerződéskötés után indul a kivitelezés), a leendő tulajdonosnak lehetősége van kiválasztani a beltéri elemeket, mint például a burkolatokat és a nyílászárókat, így teljes mértékben a saját ízlése szerint formálhatja új otthonát.

A Temesvár utca Gyál egyik legcsendesebb és legkeresettebb része, ahol a nyugodt környezet és a barátságos szomszédság tökéletes otthont biztosít a családok számára. A közeli iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek mindössze néhány percre találhatók, így minden kéznél lesz, amire szüksége lehet a mindennapokban.

CSOK+ és hitel képes, melynek ügyintézését díjmentesen vállaljuk a finanszírozási konstrukciót pedig az Ön igényeire szabjuk.

Tervezett átadás: 2025 tavasz

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse az ingatlant, és hogy együtt megtervezhessük álmai otthonát!
SID
Berki Katalin

Berki Katalin

Hívjon bizalommal

+36-70-789-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - VHL Ingatlaniroda
+36-70-789-1998

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok