Családi ház Eladó Göd - Felújított családi ház Alsógödön

100 m2Alapterület 2 Szoba
66 000 000 FtÁr
373887Azonosító
További adatok

719 m2 Telek

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1976 Építés éve

*** Irányáron eladó felújított családi ház Alsógöd csendes, zöldövezeti részén! ***

Az 1970-es években épült, szigetelt 100 nm-es téglaház (telek mérete: 719 nm) az elmúlt években átfogó felújításon esett át, így minden szempontból készen áll arra, hogy új tulajdonosát fogadja. A teljes tetőszerkezet megújult, a nyílászárók cserélve lettek, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, valamint a belső burkolatok is korszerűek. A ház fűtését egy modern kondenzációs gázkazán biztosítja, és a vezetékrendszer cseréje is megtörtént, így a ház műszakilag kiváló állapotban van.

A szépen gondozott kertben bőven van hely pihenésre, kertészkedésre vagy akár gyümölcsszüretre is, mivel több gyümölcsfa (szilva, cseresznye), bogyós bokrok (málna, feketeribizli) és szőlő is megtalálható. Autóval kényelmesen be lehet parkolni, és garázs vagy fedett autóbeálló építésére is adott a lehetőség.

A lakóteret tágas, világos helyiségek jellemzik. A bejárat egy hangulatos, nyitott teraszról nyílik, melyen keresztül egy nagy konyha-étkezőbe jutunk. A konyhából egy folyosó vezet a külön bejáratú szobákhoz, a fürdőszobához és a különálló WC-hez. A ház hátsó részében található kazánház és két nagyméretű tárolóhelyiség, amelyek rugalmasan használhatók a vásárló igényei szerint.

Az ingatlan közlekedési szempontból is jó elhelyezkedéssel bír. A vasútállomás mindössze 10 perces sétára van, emellett a közelben több bevásárlási lehetőség is elérhető, például SPAR, Penny Market és Príma élelmiszerbolt.

Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető, és akár hétvégén is megtekinthető.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hívjon most, és egyeztessünk időpontot a megtekintésre!
Berki Katalin

Berki Katalin

Hívjon bizalommal

+36-70-789-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - VHL Ingatlaniroda
+36-70-789-1998

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok