Wohnung (Ziegel) Verkauf Budapest IV. bezirk - Lebstück Mária utca

70 m2Wohnfläche 3 + 1 Zimmer
82 900 000 HUFKaufpreis
371736ID nummer
Weitere Informationen

Straße Ansicht

In gutem Zustand Zustand

Tégla Struktur

3 m2 Balkon/terrasse

Gas (Umlauf) Heizung

voller Komfort Komfort

Eigener Platz in der Saalgarage Parkplatz

Etage 3

Es gibt Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

1999 Baujahr

Süden Orientierung

ELADÓ JÓ ÁLLAPOTÚ, AZONNAL KIADHATÓ, 3+1 SZOBÁS CSENDES LAKÁS, LIFTES HÁZBAN ÚJPEST KÖZPONTJÁBAN!

70 nm, 3+1 szoba, 3.em, 82,9 MFt + 5 MFt a teremgarázshely(opcionálisan megvásárolható)

Újpest központban, a metrótól pár perces sétával elérhető, ez a csendes kis mellékutca, ahol a ’90-es évek végén épült 4 szintes, téglaépítésű, sátortetős társasház található. A közlekedés és az infrastruktúra kiváló, a metró mellett számos busz és villamos is a tömegközlekedők rendelkezésére áll. A közelben számos bolt, étterem, bank, patika, és szolgáltató megtalálható, orvosi rendelő, óvoda és iskola is van a közelben.

A 4 szintes társasház kiváló anyagokból igényes tervezés alapján épült 1999-ben. A ház rendezett, gondozott, folyamatosan karban tartott. A körfolyosó, ahonnan a lakás megközelíthető egy szépen ápolt, csendes belső kertre néz, melyet a lakók szabadon használhatnak. Lift és kaputelefon segíti az itt lakók életét.
A 3. emeleten található 70 nm-es, nappali+3 hálós, jó állapotú lakás korábban befektetési céllal lett vásárolva, folyamatosan bérbe volt adva. A remek lokáció, és a nagyon jó elrendezés miatt, azonnal kiadható a továbbiakban is, kiválóan alkalmas többgyerekes család számára, illetve bérbeadás esetén 3 diák számára akár,(mivel mindegyik szoba önállóan megközelíthető). A kádas fürdő és a WC külön helyiségben található, a szobák ablakai cserélve lettek, így a lakás kifejezetten csendes.

Az előszobából az étkezőbe érkezünk, innen nyílik a konyha, a fürdő, a nappali és az egyik szoba. Innen tovább haladva egy kisebb folyosó részből közelíthető meg a WC és a másik külön bejáratú szoba. A nappaliba egy kétszárnyú ajtó vezet. Itt található a légkondicionáló, illetve innen nyílik az erkély, valamint a harmadik szoba egy újabb kétszárnyú ajtóval. A szobákban laminált parketta van, a közlekedő, a konyha, az étkező, a fürdő és a WC járólapos. Saját részre vásárolva, kisebb esztétikai felújítás után azonnal költözhető. A fűtésről és a melegvíz ellátásról új Westen típusú kondenzációs kazán gondoskodik.

A képeken látható bútorok és műszaki berendezések (mosógép, hűtő, mikro, gáztűzhely) megegyezés esetén a lakásban maradhatnak. (klíma, konyhabútor a vételár részét képezi).

A lakáshoz tartozik egy kb. 1,5-m2 méretű tároló, a ház alagsorában, illetve van lehetőség a teremgarázsban 1 db. autóbeálló megvásárlására, melynek ára 4,5 MFt. A parkolóhely közepes-nagy autók számára is megfelelő méretű, az utcáról könnyű bekanyarodással, távirányítós kapun keresztül egy kényelmes rámpán át közelíthető meg.
Petrován Pál Gyula

Petrován Pál Gyula
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-789- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - VHL Ingatlaniroda
+36-70-789-1998

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien