Einfamilienhaus Verkauf Biatorbágy - Ürgehegy

48 m2Wohnfläche 2 + 1 Zimmer
34 900 000 HUFKaufpreis
374025ID nummer
Weitere Informationen

3300 m2 Grundstück

Panorama Ansicht

Zu renovieren Zustand

Tégla Struktur

Zentralheizung im Haus Heizung

voller Komfort Komfort

Stellplatz Parkplatz

Medium Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

2000 Baujahr

Biatorbágy egyik legkedveltebb részén, az Űrhegyen, egy páratlan lehetőséget kínálunk Önnek. A 3300 nm2-es telken elterülő, felújításra váró családi ház, a hozzá tartozó kis házikó és a tágas pincék olyan lehetőségeket rejt magában, amelyeket Önnek csak meg kell álmodnia.

Az ingatlan legfontosabb jellemzői:

- Hatalmas telek: A 3300 nm2-es telek lehetőséget nyújt mindenre, amiről álmodik: saját kert, gyümölcsös, játszótér a gyerekeknek, vagy akár egy medence. A lehetőségek tárháza végtelen.
- Két ház, két lehetőség: A főépület mellett egy kis házikó is található, amelynek szintén van pincéje. Ez a kis épület tökéletes lehet vendégháznak, irodának vagy akár egy különálló lakóegységnek.
- Felújításra vár: Az ingatlan felújításra szorul, így lehetősége van saját elképzelései szerint alakítani az otthonát. A műanyag nyílászárók már megvannak, így a hőszigeteléssel nem kell foglalkoznia.
- Kényelem és praktikum: A tágas garázs szerelőaknával, valamint a több pincehelyiség biztosítja a tárolási lehetőségeket és a barkácsolási élményeket.
- Csendes környezet: Az Űrhegy nyugodt, zöldövezeti része ideális azoknak, akik a város zajától távol, a természet közelségében szeretnének élni.
- Közlekedés: A tömegközlekedés (busz) is könnyen elérhető, így a városba jutás sem okoz gondot.

Ha Ön egyedi, nagy telekkel rendelkező ingatlant keres, ahol szabadon alkothat, akkor ez az ingatlan az Ön számára készült!

Keressen bizalommal !
Berki Katalin

Berki Katalin
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-789- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - VHL Ingatlaniroda
+36-70-789-1998

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien