Fejlesztési terület Eladó Zalacsány - Csány László utca

8 987 m2Alapterület 0 Szoba
109 000 000 FtÁr
363200Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Kiváló Tömegközlekedés

Zalacsányi lakó és pihenő övezetben kínálunk eladásra egy kiváló adottságokkal rendelkező földterületet, kifejezetten befektetési célokra!

Az ingatlan alap tulajdonságai:
- terület össz mérete: 8987m²
- minden közmű a telek előtt az utcafronon található meg.

A terület Zalacsány belterületén és annak rendkívül felkapott részén, lakó és pihenő övezetben helyezkedik el a Zala Springs Golf Resort***** és a Batthyány Kastély**** szomszédságában, ezért az értékállósága folyamatosan fenntartható és növelhető!

Mivel (y) út keresztezi a (helyi település rendezési terve szerint) hatalmas területet, így 3 különböző helyrajzi számmal rendelkezik!
Befektetőknek kifejezetten ajánljuk!

Az első 5465m² -es területi rész rendezési terve többek között lakópark építését teszi lehetővé: a területen 5 lakótömböt terveztek, tömbönként 6 lakással! Kérésre látvanyterveket tudunk bemutatni.

A második 2470m² -es terület sport komplexum (környéken ilyen nincs még), esetleg egészségcentrum (magánkórház de akár szociális otthon), vagy akár állatkórház (ez sincs sajnos a környéken) megvalósulását is preferálhatja, összesen 25%-os beépíthetőséggel, 6.5m építmény magassággal összesen 1700 m² alapterülettel.

A harmadik 1052m² -es területre akár mégegy apartman házat is megálmodhat a leendő tulajdonosa 25 % beépíthetőséggel és 0,7 szintterületi mutatóval!

Csak a képzelet szab határt a leendő tulajdonosának mit szeretne kihozni ebből a kiváló elhelyezkedésű, egyedi adottságokkal rendelkező földterületetből. Fontos kiemelni, hogy a tulajdonos csak egyben szeretné eladni!

Irányára: 109.000.000 Ft

A terület közelében további lakóprojektek megválósulása is zajlik, amely kifejezetten a külföldi (osztrák-német-angol) réteget szolgálja majd ki, így számukra kifejezetten elfogadó lehetne akár a kikapcsolódásra alkalmas sport komplexum vagy az egészségcentrum megépülése is!

Ön is látja már a terület egyedi adottságaiban rejlő fantáziát?

Komoly vásárlói szándékkal rendelkező befektető számára a jelenlegi tulajdonos ajándékként a terület átírását is vállalja!
Kapcsolatait kihasználva, akár termál kút fúrásában is tud segíteni ha igényli annak lehetőségét a leendő új tulajdonos!

Lokáció:
A területtel szemben található a Batthyány Wellness Kastély****, közvetlen szomszédságában pedig a Zala Springs Golf Resort***** .
Pár perces gyalógútra található a Vadász Csárda, településen belül pedig COOP boltok, gyógyszertár, házi orvosi rendelő, általános iskola, óvoda, töltőállomás és még számos egyéb kereskedelmi és szolgáltató egységek is elérhetőek!
A településen egy horgásztó is kiszolgálja a kikapcsolódásra vágyó sport horgászok igényeit, a hét minden napján!

A tömegközlekedés kiváló!
Kehida termálfürdő 3.9 km-re, a Hévízi Tófürdő 11km-re, Balaton (Keszthely) 22km-re, Zalaegerszeg 25km-re, Zalaszentgrót 16km-re, Zalakaros 28km-re található!

Ha felkeltette érdeklődését a kiváló lehetőségekkel rendelkező földterület, hívja az irodánkat bizalommal!

Ha hitelre van szüksége éljen az ingyenes, személyre szabott hitelügyintézési szolgáltatásunkkal is.
Németh Bernadett

Németh Bernadett

Hívjon bizalommal

+36-70-940-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - VHL Ingatlaniroda
+36-70-789-1998

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek